donderdag 3 maart 2011

Dag en bedankt, tot ziens.

Dit was het dan. Deze twee weken in de grootkeuken vielen goed mee, maar ik ga liever naar school. Al het werk daar was veel te goed gestructureerd en eigenlijk een beetje saai. Hard werken noem ik dat niet echt dus ik denk niet dat dit een job is voor mij in de toekomst. Ik ga wel vast en zeker de werknemers waarmee ik gewerkt heb, missen. Ze hebben mij daar goed opgevangen en waren teleurgesteld dat ik alweer moest gaan. Ook sommige bejaarden zal ik missen. Zij waren steeds erg gelukkig van mij te zien en het was fijn voor mij om hun gelukkig te zien.

Ik klasseer

De stockruimte.
Hier wordt alle droge voeding opgeslagen en verdeeld onder woningen waar bejaarden gevestigd zijn. Wanneer er voedingsmiddelen geleverd worden moeten ze ook hier op hun plaats gezet worden door het nieuwste achteraan te plaatsen en de oudere voedingsmiddelen eerder te gebruiken.
De gele bakken die je ziet zijn transportbakken voor het eten van de bejaarden.

Stagedagboek 1

Ik doe mijn stage in het woon- en zorgcentrum De Wingerd. Het bevindt zich in Leuven en bestaat uit enkele serviceflats en woningen. Er is ook een dagcentrum. Zij beschikken over een grootkeuken die geleid wordt door Sodexo. Zij maken dagelijks warme maaltijden voor zo'n 200 personen en staan ook in voor de cafetaria.